Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2008-02-06 - Grundfoci hírek

A GRUNDFOCI.COM FELHÍVÁSA - FOCIZZUNK!!!

Örömmel látjuk, rengetegen szeretitek a focit, és egyre többen regisztráltok www.grundfoci.com-ra!

Kedves focibarátok!

Örömmel látjuk, rengetegen szeretitek a focit, és egyre többen regisztráltok www.grundfoci.com-ra. Ez mindenképpen arra enged következtetni, hogy az utóbbi két évtized súlyos kudarcai ellenére a magyar labdarúgás nem halt meg, sőt, a jövőre nézve akár még komoly erőforrásokkal is büszkélkedhet. Minden azon múlik, mennyire sikerül a sportnak megtartania ezt az igen komoly tömegbázist, azaz Titeket. Kezdeményezésünk nem szól másról, minthogy visszaállítsuk ennek a csodálatos sportágnak a varázsát. Törekvéseink első állomása ez a honlap. Azt kívánjuk elérni, hogy ne csak a televízió előtt, a stadionok lelátóin élhessetek szenvedélyeteknek, hanem aktív részeseivé is váljatok. Az egészséges életmód egyik legfontosabb alappillére a rendszeres mozgás. Ennek szellemében használjuk ki szabadidőnket, vegyünk magunk mellé néhány hasonlóan gondolkodó barátot, ismerőst, kollégát, lakóhelyünk környékén keressünk egy focipályát, és rúgjuk a bőrt! Ki tudja, az egyik csapatban talán a következő generáció Messije, Ronaldója vagy éppen Puskás Öcsije fogja kergetni a labdát. Mindenesetre, ha nem próbáljuk meg, soha nem is fogjuk megtudni. Ha pedig valamilyen szerencsétlen véletlen folytán mégsem lesz belőlünk világhírű labdazsonglőr talán az sem olyan nagy tragédia, beérjük azzal is, ha a környék grundját uraljuk.

Magyarra lefordítva azt szeretnénk, ha a megtisztelő regisztrációk mellett a szó szoros értelembe véve aktivizálnátok magatokat, és minél többen fociznátok. Azokat a focipályákat, sportközpontokat ahol erre lehetőségetek van, rövidesen egy külön menüpontban fogjátok megtalálni. Ennek szerkesztéséhez viszont Rátok is szükségünk van. A Fórumban leírhatjátok lakóhelyetek környezetében hol láttak Titeket szívesen, hol tudtatok meccseket vívni egymással. Doppingszert nem, aktivitásserkentőt viszont adunk. Ezért hoztuk létre pontrendszerünket, amelyben nem a győzelem a legfontosabb kritérium, hanem az, hogy minél több meccset játszatok, minél többször mérjétek össze erőtöket a rivális csapatokkal. A kihívások mellett szépen gyarapíthatjátok pontjaitok számát, ha támogatót/támogatókat találtok csapatotok számára, sőt, külön pontokat kaptok még az eredmények, fotók feltöltése, és a Fórumba való beirkálások alkalmával is. Megszerzett pontjaitokat különféle nyereményekre tudjátok beváltani. Egyenlőre a pohár, a foci és a mini gól szett alkotja a begyűjthető zsákmányok sorát, de később szeretnénk mással is honorálni szorgoskodásotokat. Gondolom mindenki örülne egy márkás, csapata emblémájával ellátott meznek, vagy akár egy Bajnokok Ligája döntőn való csoportos részvételnek.


Mivel kezdeményezésünk egészen rendhagyó és új keletű, szeretettel várjuk építő jellegű észrevételeiteket, mind a honlapra, mind pedig a meccsek regisztrációjának ügymenetére vonatkozólag. Az ajándékokon felül akár további megjelenési lehetőséget is kaphattok. A közületek kikerülő legeredményesebb csapatokat, legjobb játékosokat igyekszünk közelebbről is bemutatni, így akár Te is a grundfoci ünnepelt sztárjává válhatsz. Ennek szellemében kívánunk Nektek sok gólt, sportszerű és izgalmas mérkőzéseket.

Sportbaráti üdvözlettel,

a grundfoci.hu csapata

Hozzászólások