Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-12-08 - Grundfoci hírek

A csepeli szurkolók elvárják az önkormányzat segítségét

Elégedettek csapatuk őszi szereplésével a Csepel FC szurkolói, de elvárják, hogy az önkormányzat is beszálljon a klub támogatásába, különben csak álom marad az NB II-es szereplés.

 Az Alföld-csoportban őszi bajnok Csepel FC szurkolói a klub honlapján indított szavazás alapján elégedettek voltak csapatuk őszi szereplésével, de egyetértenek abban is, hogy tavasszal több kell, ha a csapat fel akar kerülni a másodosztályba. A csoportban jelenleg négy csapatról lehet elmondani, hogy valós esélye van a feljutásra. A Csepel mellett az Újbuda TC, a Tököl és a Dabas is felkerülhet és a négy együttes közül éppen a listavezető számít a legszegényebbnek.
A csepeliek feljutást illető szkepticizmusát mi sem mutatja jobban, mint hogy a még le nem zárult újabb szavazás kérdésére, az “Ön szerint támogatnia kellene anyagilag az önkormányzatnak a Csepel FC felnőtt csapatát?” felvetésre leadott voksok magasan azt mutatják, hogy kerületi támogatás nélkül a többség nem látja reálisan megvalósítható célnak az NB II-es feljutást és az ottani eredményes szereplést.

 

(nb3.hu)

Hozzászólások