Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2010-02-14 - Grundfoci hírek

A 3. idei kupa, a 200. mérkőzés, egyébiránt pedig 2 éves a White Alders!

„Először is gratulálni szeretnék a csapatnak, hiszen dupla jubileum volt a héten: 2 évesek lettünk, és mint a Grundfoci-BAFL egyik legpatinásabb gárdája, lejátszottuk az Igénytelenek ellen a 200. meccsünket is.” - kezdi sorait Bulyovszky Balázs

"Miután kihagytuk a 2. kupát, egy hónap telt el játék nélkül. Az első csoportmeccsen (a BSC FC ellenében) ez elég erősen érződött. Fáradtan játszottunk, és már az első félidőben kialakult a 0-2-es végeredmény. A Napredak ellen viszont kifejezetten jó teljesítményt nyújtottunk, és User illetve Robin kivételével mindenkinek megvolt a lehetősége, ám sorozatosan elpuskáztuk azokat. A meccs végén összeszámoltam, 14 kaput eltaláló lövésünk volt! Egyrészt Zalán védett hihetetlen formában, másrészt mi csináltunk sztárt belőle, mert a legtöbbet pont belelőttük. Persze amit mi kihagytunk, azt ők nem, és a vége 1-4 lett.

A legjobb nyolc közé jutásért a H1N1 csapatát kaptuk, akikkel egy nagyon jó mérkőzést sikerült játszani. Mindkét gólunk tetszetősre sikeredett, főleg az első: Gergő adta keresztbe a labdát, én továbbítottam sarokkal Wilinek, ő beadta a középre befutó Gergőnek, aki kilőtte a jobb alsót. Ám a két gól ellenébe kaptunk is kettőt, így következhettek a büntetők. Eddigi büntetőpárbajaink nem sikerültek túl fényesre, így két változtatást csináltunk: User helyett (aki egyébként ezen a hétvégén a 14 bekapott gól ellenére rengeteg bravúrt mutatott be) Döme állt a kapuba, míg a 3. rúgó szerepét Wilitől Gergő vette át. Az első kettő szokás szerint a Bulyo-Dani duó volt, és ahogy eddig is, most is magabiztosan megoldottuk feladatunkat, ráadásul Döme az egyik H1N1-es büntit sikeresen megfogta. Gergő pedig jött, látott és belőtte, így ott voltunk a legjobb nyolcban, ami egyébként 5 (!) kupa óta nem sikerült.

Pechünkre a jelenlegi listavezetőt kaptuk, viszont így felszabadultan játszhattunk. A legfelszabadultabb Döme volt, aki előbb egy okos gólt szerzett, majd 16 méterről egy hatalmas szabadrúgásgólt ragasztott a jobb felsőbe. ( ... a sztorihoz hozzátartozik, hogy ezután még kapott tőlem egy álompasszt is, de nem sikerült élnie a lehetőséggel és a mesterhármassal :D ... ) . A mérkőzés egyébként a következőképpen alakult: 0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3 (ekkor Gergő adta el a labdát), 3-3 ,3-4 (Wili kapkodta el a cserét, miközben az Igénytelenek támadtak), 4-4, 4-5 (és igen, ezután hagytam ki a helyzetem :D), 4-6 (Döme odaadta az ellenfél csatárnak a labdát a szögletünkből :) )...

Összességében nem lehetett ránk panasz. Ha kicsit pontosabbak vagyunk, sokkal jobb eredményt érhettünk volna el, ám így sem lehetünk teljesen csalódottak. 2010-es első győzelmünk viszont még várat magára...”

Hozzászólások