Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2008-11-04 - Grundfoci hírek

7. GRUNDFOCI KUPA - LEGJOBB FOTÓK

Ha Grundfoci Kupa, akkor szokás szerint a legjobb fotóknak is helyet kell kapniuk. A vizuális elkövető ezúttal is Sinka Martina, a bárgyú szövegekkel meg én kívántam valamiféleképp summázni a pályán történt eseményeket. Sajnos a nafta a gépből a középdöntőkre kifogyott, így az utolsó mérkőzések drámai eseményeit csak az érezheti át, aki fizikailag is ott volt.

Ha Grundfoci Kupa, akkor szokás szerint a legjobb fotóknak is helyet kell kapniuk. A vizuális elkövető ezúttal is Sinka Martina, a bárgyú szövegekkel meg én kívántam valamiféleképp summázni a pályán történt eseményeket. Sajnos a nafta a gépből a középdöntőkre kifogyott, így az utolsó mérkőzések drámai eseményeit csak az érezheti át, aki fizikailag is ott volt.

Galéria

A duplázó Mad-Dogs csapata A JÁÉV SE Bakonyi Pandúrok A Fehér Ház Az FC Focisokk
A junior győztes Beerdrinkers FC Az Igénytelenek A Szovjetunió A Kemény Fémek
Napredak vs. Napredak-Fusion A Csakatrick FC A Budapest Meteorit A Budai Ászok FC
Meg még ez is az... A White Alders FC A négy pályát magába foglaló Buborék Oroszi "Hosszú" László, mint ügyeletes Romeó...
Megérkeztek a "Kemények" is. - Huhh, itt fogunk játszani? Melegítenek a Pandúrok. De ugyanezt teszik a 'Drinkerszesek is.
Kemény dió! Hogy is kellene kettéosztani a csapatot? Vajon szerencsét hoz az új Alders mez? Kezemben a szenyó, fejemen a laszti. Kisapám, ezt csináld utánam! A Mad-Dogs - Szovjetunió meccs, ...
... és Felipe Matos személyében brazil a pályán. - A ritmust itt van bennem is! A srác tudása előtt muszály meghajolnom... Szoros emberfogás.
Iván, az illuminált... - Láttam, amikor oda dugta az üveget! - A fenébe. Megtalálták a rejtekhelyet... Na, ebből sem lesz szabályos fekvőtámasz...
- A snapszot már buktuk. Ideje focizni! - Figyeld a lábam! - Most meg te az enyém! Mit legyezget "ez" mögöttem?!
Ha kell, sebtében úgyis elviharzok a labdával. Sőt, ha kell, akár rá is tudok lépni! Mondjuk ennek nincs sok értelme. - Vajon rálövi? A Mad-Dogs-nál már az utánpótlásra is gondolnak.
- Gurulsz vissza! - Na mi lesz már?! Hosszú, az önfeledt exibicionista. A Pandúrok - Focisokk meccset már két labdával játszották...
A "D" pályán viszont egy is bőven elég volt. Ide viszont már labda sem kellett, mégis potyogtak a gólok. Egy 'Drinkerszes trükk. A legnagyobb viszont a sípszó utáni hat-sima volt... - Mennyi lett az eredmény?!
A végén 6-0, de ekkor még csak a kézfogónál tartottunk... Még a Doki szólója sem segített. Akkor négykézláb odasunyítok a labdához... Hát ilyet még a sokat megélt Pinyó sem látott...
- Remélem nem a lábaim között gurult át... Egy kései Csakatrick trükk... - Jó lenne már gólt lőni... Ám ha az ellenfél folyton felkapja a labdát, akkor nagyon nehéz.
- Mi van a kezemben? - Hát biztos nem az, ami a lábamon... - Mégsem én védek? Na ez előző tornán, szakadó esőben nem flangáltál volna így...
Rajnai "Fusion" Frici, és a teljes tanácstalanság... A Kemény Fémek kemény feladatnak bizonyult. És erre még Hidvégi Péter sem tudott megfelelő gyógyírt találni. De az Alders játékosai is csak röpke kis poénjaimnak örülhettek.
Noha néha Müller Jani is meglódult, ... sőt Bulyó sem engedte, hogy csak úgy megmogyorózzák. A csúfos szereplésen még Vili beállása sem változtatott. A Napredak a végén feltámadt poraiból,
és kapussal, illetve kapus nélkül is hozta a meccset. A kilátások Bulyóék számára nem voltak túl kedvezőek. Pedig ő mindent megpróbált,
.. de az eddigi kupáktól eltérően, ezúttal nem jött be semmi sem. Az Igénytelenek ellen is csak szemlélői voltak az eseményeknek. A Kamino eközben a Meteorittal csapott össze. Ez vajon a hármas számú figura lesz?
Most melyik is a jobb lábam? A végén mégis a kaminósok áldhatták Allahot. Aztán a Csakatrick elleni meccsen is az ellenfél térfelén pattogott többet a labda, ... jóllehet ezúttal elkerülte az ifik kapuját.
Gáspár Tibi előtt ajtó-ablak, de végül ez is kimaradt. Aztán egy jó csel, ... meg még egy, ... és a Csakatrick szimpatikus játékosai elkezdhettek hazafelé bandukolni.
Nem úgy a 'Drinkers-esek, ... akik ha néha csúnya kötények árán is, ... de meccseiket hozva, nyugodtan várhatták a folytatást. Mindeközben Spola még szambázott egyet a Szovjetekkel,
... és megpróbáltak pontokat rabolni a Dogs-tól is. Pechjére az Ászok a legkeményebb csoportba került, ... és ezen napon a támadások javarészt az ő kapujukat veszélyeztették. A Szovjetunió az Ászok elleni meccset magabiztosan hozva következő ellenfelére, a Fehér Házra koncentrált.
Csóka Jenőék viszont a foci mellett karatézni is remekül tudnak, ... és ha esetenként ők húzták a rövidebbet, ... a "műfűcsomók" mellett a három pontot is begyűjtögették. A Fémek a Napredak-Fusion fúzió ellen sikerrel vette az akadályt,
... és noha a végére kicsit elfáradtak, ... nem nekik kellett futniuk az eredmény után. A "Fúziósok" később a Pandúrok gyűrűjében találták magukat, ... akik a továbbjutás reményében minden labdáért keményen megküzdöttek.
Óriási versenyfutás folyt a második továbbjutó helyért is, ... és hiába Gery könyöklős testcsele, ... Pinyóék birtokolták többet a labdát, ... és ültették fenékre ellenfelük kapusát.
A 7. Grundfoci Kupát nyerő Mad-Dogs-osok pedig rezignáltan figyelték ... a legjobb juniorok (Beerdrinkers FC), ... a dobogóról hetesekkel éppen csak lecsúszó FC Focisokk, ... valamint a második helyen záró JÁÉV SE Bakonyi Pandúrok díjkiosztón megjelent képviselőit.

Hozzászólások