Mérkőzések: 47 | Kihívások: 2 | Gólok: 20
Csapatpontszám ? : 1663 pont

Adatlap

Adatok

Alapítás éve: 2006
Tartózkodási hely: Magyarország, 1042 Budapest IV. 1042 Budapest, Tavasz utca, Magyarország

Nem: férfi
Játéktípus: kispályás
Játékosztály: Szabadidős játék
Korosztály: Felnőtt
Összes játékos: 14

Elérhetőség

Kapcsolattartó neve: Szőke Dániel
Kapcsolattartás email címe: europa_league@freemail.hu
Kapcsolattartás telefonszáma: 06307295627

Bemutatkozás

A Viola Grund története

Az elején csak játszótéri elfoglaltságnak indult, aztán ahogy telt az idő, egyre jobban megismertük egymás erősségeit és gyenge pontjait a pályán. Összeszokott a társaság.

Egy-két év múlva azon jött az ötlet, hogy elindulhatnánk amatőr rendezésű kupákon. 2007 nyarán neveztünk először az Újpesti Önkormányzat által rendezett kupára, ahol a 14-17 éves korosztályi kategóriába indultunk. Ekkor született meg a csapatunk neve: Viola Grund. A névválasztásnál a közeli Viola Iskola nevét vettük alapul, mivel az iskola telkén focizunk már a kezdetektől, így adta magát a Grund elnevezés is.

A kupán végül ezüstérmet szereztünk. A következő évtől már csak felnőtt kategóriában nevezhettünk az Újpesti Önkormányzati által rendezett kupákra, ahol még az elején a csoportkör jelentette a Viola Grund számára a végállomást, de szépen lassan egyre több tapasztalatot gyűjtve egyre erősebb lett a gárda. A következő kupákon már sikerült továbbjutni a csoportból és egymás után háromszor a negyedik helyezést érte el a Viola Grund. A legutolsó önkormányzati kupán egészen a döntőig menetelt a klub, ahol végül az ezüstérmet szereztük meg. Eközben más kupákon is indultunk, ahol szintén szép eredményeket sikerült elérnünk. Az KÁMK (Káposztásmegyeri Általános Művelődési Központ) által megrendezett teremkupán ezüstéremmel, a Hallasy Olivér Sportcentrum fedettpályás bajnokságában pedig bronzéremmel gazdagodott gyűjteményünk. A klubnak sikerült arra szintre eljutnia, hogy bármely kupán induljon is el, a végső győzelemre esélyesek között tartják számon.

2010 nyarán a Viola Grund elindult a Grundfocis bajnokságban. Ez az interneten szervezett bajnokság, a csapatok a grundfoci.hu oldalon keresik meg egymást és megbeszélik, hogy hol és mikor játsszák le a mérkőzéseket. Ezeket az eredményeket a neten regisztrálják, és ez alapján készülnek a tabellák. Egy év alatt sikerült az első helyre kerülnie a Viola Grund-nak, amelyet majdnem egy évig sikerült megtartanunk. Azóta inkább kupákon indulunk.

A 2011-es esztendő végén a
megtörtént a Viola Grund első tv-szereplése. A DigiSport Reggeli Start című műsorában szerepelt a klub tulajdonosa és másodedzője.

Az elmúlt időszakban pályára léptünk a Magyar Labdarugó Újságíró Válogatott ellen, ahol 6:4-re kikaptunk illetve a DigiSport ellen, ahol pedig 9:1-re nyertünk.

Statisztika

  • Mérkőzések száma: 47
  • Kihívások száma: 2
  • Győzelmek: 31
  • Vereségek: 12
  • Döntetlenek: 4

1 Szurkoló

Még nem jelentkeztél be
Regisztrálj nálunk és légy tagja a grundfocinak.