Metrosport Summer Cup

calendar 2013-06-01 08:00
Helyszín:

XVI. kerület Metrosport pálya

1161. Budapest csömöri út 158.

METROSPORT SUMMER CUP -

nem csak a LEGJOBB, de most a LEGOLCSÓBB IS!!!

 


Időpont: 2013. június 1.-2. ( szombat – vasárnap )

Helyszín: METROSPORT pálya  - 1162 Budapest, Csömöri utca 158.

A pálya mérete: 20x40 méter, talaja: műfű, vonalakkal határolt, kézilabda kapuval felszerelt.

 

Nevezési Feltételek:


- Férficsapatok: 9.000.- Ft ; Ificsapatok: 6.000.- Ft

( nevezni e-mail-es jelentkezés után  - info@kaminokupa.hu -  tudtok )

- Egy csapatban max.12 fő nevezése lehetséges.
- Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet.

 

Nevezési határidő:

2013. május 30. csütörtök 16.00.  (vagy a max.csapat létszám eléréséig)

Lebonyolítás: Az első 20 nevezést tudjuk fogadni! A csapatokat 4 db 5 fős csoportba sorsoljuk. Három csoport szombaton zajlik ( reggel, délben, délután ), míg egy csoport vasárnap reggel játszik. Utána rájátszás, majd helyosztók.

Díjazás:

1.     helyezett: Kupa, Érmek, Oklevelek + különdíj

2.     helyezett: Kupa, Érmek, Oklevelek + különdíj

3.     helyezett: Kupa, Érmek, Oklevelek + különdíj

4.     helyezett: Kupa, Oklevél

 

Különdíjak:

 

Gólkirály,

A Torna Játékosa, 

A Torna Kapusa:

 

plakett + oklevél

 

Játékszabályok

 

    Játékidő: a csoportban 2x10 perc a rájátszásban 2x12 perc. A Csapatokra az első csoportmeccs előtt maximum 5 perc várakozási idő van, a továbbiakban várakozási idő nincs

    A torna:  2013. június 1-2.-án a Metrosport telepen 20 x 40 m-es műfüves pályán zajlik, mely vonalakkal határoltak, kézilabdakapukkal felszerelt . Csapatonként min. 4 mérkőzés garantált! 

    Cipők:terem- illetve műfüves cipők

    Labda:4-es vagy 5-ös méretű, normál foci labda vagy futsal labda, amelyet a csapatok hozzanak magukkal. Mindig a sorsolásnál elöl álló Csapatnak kell biztosítania a labdát.

    Játékrendszer:5+1. A mérkőzés megkezdéséhez egy csapatból min. 4 játékos (melyből egy kapus) szükséges. Ha egy csapat létszáma 4 fő alá csökken a mérkőzést be kell szüntetni és a vétlen csapat számára kell jóváírni!

 

Ha egy csapat bármilyen oknál fogva kizárásra sorsára jut, vagy visszalépni kényszerül, annak eredményét az összes korábbi eredménnyel együtt (3 ponttal és 5-0-s gólkülönbséggel) az ellenfelek javára írjuk jóvá!

Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet. 

 

Az oldalról való játékba hozást a vonalról vagy a vonalon kívülről kell lábbal elvégezni. Az ellenfélnek 3 métert szabadon kell hagyni! Abban az esetben viszont, ha az ellenfél bármely játékosa szándékosan akadályozza a gyors végrehajtást, a játékvezető sárga lappal figyelmeztethet!

Becsúszó szerelés nem engedélyezett, ebben az esetben szabadrúgás jár.

Az alapvonalat elhagyott labdát csak a kapus hozhatja játékba. A  labda játékba hozatala kézzel történik. A  labda akkor kerül szabályosan játékba, ha a büntetőterületet elhagyja. A kapus minden esetben átdobhatja a labdát a felezővonalon, viszont gólt nem dobhat, csak rúghat. Ha a kapusról az alapvonalon túlra kerül a labda, a mérkőzés szöglettel folytatódik.

Hazaadás a nagypályás szabályoknak megfelelően történik.

Játékos cserék a felezővonal melletti területen, a cserezónában történnek.

A játékvezetők sárga, illetve piros lapokat alkalmaznak. A kiállítás időtartama 2 perc, vagy végleges. A véglegesen kiállított játékos helyett 5 perc elteltével egy másik játékos játszhat tovább.

A végleg kiállított játékos automatikusan nem játszhat a soron következő mérkőzésen, de a versenybizottság az eset súlyosságától függően hosszabb, esetleg végleges eltiltást is kiszabhat.

A  büntető rúgás a kaputól 7 méterre történik.

Szabadrúgás elvégzésénél - a labdás játékos kérésére - az ellenfél bármely játékosa 5 m-re állhat. Abban az esetben viszont, ha az ellenfél bármely játékosa szándékosan akadályozza a gyors végrehajtást, a játékvezető sárga lappal figyelmeztethet.

Ha a kapus a büntetőterületen kívül szándékosan kézzel ér a labdához, 2 perces kiállítást von maga után. Ha mezőnyjátékos kézzel hárít a büntetőterületen belül, 2 perces kiállítást von maga után. Nem szándékos kezezés nem von maga után büntetést!

 

    Helyezések eldöntése:

 

Győzelem 3 pont, döntetlen 1 pont, vereség 0 pont

Pontegyenlőség esetén – több Csapat azonos pontszáma esetén is - az egymás elleni eredmények döntenek.

Három vagy több Csapat azonos pontszáma esetén – minitabella alapján – csak a három ( vagy több ) Csapat egymás elleni eredménye a mérvadó. Ha minden egyezik akor az abszolút gólkülönbség rangsorol.

Amennyiben a torna során „ki-ki mérkőzésre” kerül sor döntetlen esetén 3-3 büntető rúgás dönti el a találkozó végkimenetelét. Ha a 3 rúgás után nincs döntés, akkor már azoknak kell rúgnia, akik még nem lőttek büntetőt!

 

    A Metrosport Summer „Cup”-on  max 20 Csapat nevezését tudjuk fogadni. 

    Óvás: az adott mérkőzést követő 5 percen belül lehet leadni írásban 5000 Ft egyidejű befizetése mellett. A versenybizottság ( rendező + 2 játékvezető) döntése ellen további fellebbezésnek helye nincs. Az óvási díjat akkor sem kapja vissza a csapat, ha az óvásnak a versenybizottság helyt adott.

 

A tornán a kaminokupáról Fegyelmi vétség miatt

eltiltott játékos nem szerepelhet!

 

    Halasztás: halasztás, mérkőzéscsere nem lehetséges!

 

Figyelem! Mérkőzés előtt, alatt és után a szervezőket, a játékvezetőt, ellenfelének játékosát, vezetőit tettlegesen – vagy szóval - bántalmazó, önmagáról megfeledkező, botrányt okozó labdarúgót és csapatát a versenybizottság azonnal kizárja a további küzdelmekből.

 

Jelentkezés, információk:


kaminokupa.hu – kis pálya NAGY FOCI

mail: info@kaminokupa.hu

infovonal: 06/20 55 100 49

facebook.com/kaminokupa

 

Az eseményhez még nem írtak üzenetet.