2012-06-04

20:00

 

Bogdánfi utca

Budapest, Bogdánfi utca

Dounin Fc
7 : 2
Dominó Kijev
Balázs Tóth 10 perc
Csorba Dávid 10 perc
Csorba Dávid 15 perc
Csorba Dávid 20 perc
Csorba Dávid 23 perc
Csorba Dávid 26 perc
Csorba Dávid 30 perc

Góllövők

Lapok

Balázs Tóth
Csorba Dávid
Kósa László

Játékosok

Esemény üzenőfala

Szia,. Július 28-án szombaton Kisújszálláson lesz egy foci torna és szeretnénk a kispályás csapatodat meghivni a versenyre. .

Üdv:

Ferenczi Tibor
Az ellenféltől ősszel 5-4 re kaptunk ki, úgy hogy az elején elhúztak 3-0-ra. Ezzel az eredménnyel maradtak bent ui. ha akkor kikapnak kiestek volna!
Az idő nem fogadott a kegyeibe minket, hiszen a kezdő sípszótól szakadt az eső és pont a végére állt el! A körülmények az ellenfelet is zavarták, ám nekünk sikerült vezetésre szert tennünk, amit növelni is tudtunk. 4-0 után volt egy kihagyás a védelemben, amit góllal büntetett az ellenfél! Ám ekkor sem látszott rajtuk az átütőerő.
Azért az mindent elmond az időjárásról, hogy a kapuban szó szerint vízben álltam, mert nem tudott elfolyni a víz annyira esett!
Második félidőben volt egy gólváltás és 5-2 után kis hullámvölgybe kerültünk, magunkra húztuk őket! Szerencsére rendeztük sorainkat és 2 gólt szerezve bebiztosítottuk a győzelmet! A vége előtt Balázst (B.) kiállították, ám még ekkor is nekünk volt több lehetőségünk emberhátrányban!:)
Hajrá dounin
Nyertünk! Páleszt is vittem!:)

Megvan a dobogó!
Gratulálok a Csapatnak!!
Hajrá Dounin!
Leszek! Nyerni kell!!!!!
Páleszt vigyek???