SORI LIGA 2014-2015 TÉLI SZEZON

calendar 2014-11-28 19:00
Helyszín:

LABDAKERT Sportklub

1095 Bp, Soroksári út 79-91

Időpontja:  2014. november 28-tól - PÉNTEKI JÁTÉKNAPPAL

19.00.-23.30. között választható időponttal

Helyszíne: LABDAKERT Sportklub, 1095 Bp, Soroksári út 79-91

A pályák mérete: 20x40 méter, talaja: újgenerációs műfű, vonalakkal határolt, kézilabda kapukkal felszerelt, TÉLEN SÁTORRAL FEDETT!

 

Nevezési Feltételek:
- 75.000 Ft/Csapat (az első 24 nevezést tudjuk fogadni /részletfizetés lehetséges/ minimum 11 meccs garantált)

- 15 fős Csapatok. (Egyszerre 5+1 játékos tartózkodhat a pályán, 9 fő cserelehetőség)

- Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet.
- Nevezési határidő: 2014. november 26. - szerda  18.00.

 

Díjazás:

I.hely: kaminokupa.hu BL rájátszás részvétel + SORI LIGA VÁNDORSERLEG + egy garnitúra sportfelszerelés ( 10 db nike vagy adidas mez - választható színben, méretben, feliratozva )  + Kupa + Egyedi Érem + Oklevél + labda

II.hely: Kupa + Egyedi Érem + Oklevél + labda

III.hely: Kupa + Egyedi Érem + Oklevél +labda

IV. hely: Kupa, Oklevél + labda

 

 

A bajnokság nevezési díját van lehetőség részletekben fizetni, de az a csapat, aki a nevezési határidőig egyben rendezi a nevezési díjat

automatikusan egy labda vagy egy tálca sör díjazásban részesül!

 

# Nevezésetek az előleg ( 30.000. Ft ) befizetése után válik teljessé.

# Nevezési határidő: november 26. szerda 18.00.

 

 

*      Játékidő: 2 x 20 perc futó órával. A Csapatokra maximum 5 perc várakozási idő van

 

*      A bajnokság: 2014. november 28-tól 2 db műfüves pályán zajlik, melyek vonalakkal határoltak, kézilabdakapukkal. Csapatonként min. 11 mérkőzés garantált! 

    

*      Cipők:terem- illetve műfüves cipők

*      Labda:4-es vagy 5-ös méretű, normál foci labda vagy futsal labda, amelyet a csapatok hozzanak magukkal. Mindig a sorsolásnál elöl álló Csapatnak kell biztosítania a labdát.

 

*      Játékrendszer: Férfiaknak: 5+1. A mérkőzés megkezdéséhez egy csapatból min. 4 játékos (melyből egy kapus) szükséges. Ha egy csapat létszáma 4 fő alá csökken, a mérkőzést be kell szüntetni és a vétlen csapat számára kell jóváírni!

 

Ha egy csapat bármilyen oknál fogva kizárásra sorsára jut, vagy visszalépni kényszerül, annak eredményét az összes korábbi eredménnyel együtt (3 ponttal és 5-0-s gólkülönbséggel) az ellenfelek javára írjuk jóvá!

Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet. 

 

Az oldalról való játékba hozást a vonalról vagy a vonalon kívülről kell lábbal elvégezni. Az ellenfélnek 3 métert szabadon kell hagyni! Abban az esetben viszont, ha az ellenfél bármely játékosa szándékosan akadályozza a gyors végrehajtást, a játékvezető sárga lappal figyelmeztethet!

Becsúszó szerelés nem engedélyezett, ebben az esetben szabadrúgás jár.

Az alapvonalat elhagyott labdát csak a kapus hozhatja játékba. A  labda játékba hozatala kézzel történik. A  labda akkor kerül szabályosan játékba, ha a büntetőterületet elhagyja. A kapus minden esetben átdobhatja a labdát a felezővonalon, viszont gólt nem dobhat, csak rúghat. Ha a kapusról az alapvonalon túlra kerül a labda, a mérkőzés szöglettel folytatódik.

Hazaadás a nagypályás szabályoknak megfelelően történik.

Játékos cserék a felezővonal melletti területen, a cserezónában történnek.

A játékvezetők sárga, illetve piros lapokat alkalmaznak. A kiállítás időtartama 2 perc, vagy végleges. A véglegesen kiállított játékos helyett 5 perc elteltével egy másik játékos játszhat tovább.

A végleg kiállított játékos automatikusan nem játszhat a soron következő mérkőzésen, de a versenybizottság az eset súlyosságától függően hosszabb, esetleg végleges eltiltást is kiszabhat.

A  büntető rúgás a kaputól 7 méterre történik.

Szabadrúgás elvégzésénél - a labdás játékos kérésére - az ellenfél bármely játékosa 5 m-re állhat. Abban az esetben viszont, ha az ellenfél bármely játékosa szándékosan akadályozza a gyors végrehajtást, a játékvezető sárga lappal figyelmeztethet.

Ha a kapus a büntetőterületen kívül szándékosan kézzel ér a labdához, 2 perces kiállítást von maga után. Ha mezőnyjátékos kézzel hárít a büntetőterületen belül, 2 perces kiállítást von maga után. Nem szándékos kezezés nem von maga után büntetést!

 

*      Helyezések eldöntése:

 

Győzelem 3 pont, döntetlen 1 pont, vereség 0 pont

Pontegyenlőség esetén – több Csapat azonos pontszáma esetén is - az egymás elleni eredmények döntenek. Három vagy több Csapat azonos pontszáma esetén – mini tabella alapján – csak a három (vagy több) Csapat egymás elleni eredménye a mérvadó. Ha minden egyezik, akkor az abszolút gólkülönbség rangsorol.

 

Amennyiben a bajnokság során „ki-ki mérkőzésre” kerül sor döntetlen esetén 3-3 büntető rúgás dönti el a találkozó végkimenetelét. Ha a 3 rúgás után nincs döntés, akkor már azoknak kell rúgnia, akik még nem lőttek büntetőt!

 

*      Óvás: az adott mérkőzést követő 5 percen belül lehet leadni írásban 5000 Ft egyidejű befizetése mellett. A versenybizottság ( rendező + 2 játékvezető) döntése ellen további fellebbezésnek helye nincs. Az óvási díjat akkor sem kapja vissza a csapat, ha az óvásnak a versenybizottság helyt adott.

 

A rendezvényen a kaminokupáról Fegyelmi vétség miatt eltiltott játékos nem játszhat!

Figyelem: a tornán nem szerepelhet az, akit klubja vagy családja nem enged kispályázni, magyarán oda kell állni a Csapatképre J

 

*      Halasztás: A halasztani kívánó Csapat köteles a halasztást legalább a mérkőzés előtt 3 nappal írásban bejelenteni!  (Jelen esetben ez kedd 12.00. óra – info@kaminokupa.hu ). A halasztási költség 10.000. Ft/mérkőzés, melyet a pótlásra szánt időpont előtt be kell fizetni, ellenkező esetben nincs lehetőség a pótlásra és a meccset 5-0-s gólkülönbséggel az ellenfél javára írjuk jóvá! Egy Csapat egy szezonban maximum egy mérkőzést halaszthat!

 

Figyelem! Mérkőzés előtt, alatt és után a játékvezetőt, ellenfelének játékosát, vezetőit tettlegesen bántalmazó, önmagáról megfeledkező, botrányt okozó labdarúgót és csapatát a versenybizottság azonnal kizárja a további küzdelmekből.

 

Az eseményhez még nem írtak üzenetet.