Erste Kupa Országos Pénzdíjas Labdarúgó Torna - Pest megyei selejtező

calendar 2013-06-23 09:00
Helyszín:

Kincsem Lovas - És Footgolf Park

2711 Tápiószentmárton Sőregi utca 1.

ERSTE Kupa

Országos PÉNZDÍJAS Kispályás Labdarúgó Torna

-       Pest megyei selejtező -


Sok szeretettel várunk minden a kispályás labdarúgást kedvelő Csapatot az Tápiószentmártonban megrendezésre kerülő Erste kupa selejtezőre! A kupa győztese, automatikusan bejut egy 1.150.000 Ft összdíjazású országos döntőbe.


1.) Időpontja: 2013. június 23. vasárnap

2.)  Helyszíne: Kincsem Footgolf  Park, 2711 Tápiószentmárton Sőregi utca 1.


3.) Nevezési Feltételek:
- Férficsapatok: 12.000. Ft /csapat.

- Egy csapatban max.10 fő nevezése lehetséges.
- Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet.

 

4.) Nevezési határidő: 2013. június 20. csütörtök 16.00. óra

5.) Díjazás:
I.hely: 70.000. Ft + Kupa +  Oklevél
II.hely: 30.000. Ft + Kupa +  Oklevél
III.helyezet: Kupa + Oklevél


A győztes csapat részt vesz egy országos tornán,

ahol 1.150.000 Ft az összdíjazás.

 

6.) A tornán nem szerepelhetnek nagypályás NB1-es játékosok valamint szintén nem szerepelhet olyan Csapat, amely már kiharcolta az országos döntőt!

 

7.) Jelentkezés, információk:

mail: info@kaminokupa.hu

infovonal: 06/20 55 100 49

facebook.com/kaminokupa

 

8.) Játékszabályok

 

*    Játékidő: a csoportban 2x12 perc a rájátszásban 2x15 perc futóórával. A Csapatokra az első csoportmeccs előtt maximum 5 perc várakozási idő van, a továbbiakban várakozási idő nincs

*    A torna:  2013. június 23.-án a tápiószentmártoni Kincsem Lovas- és Footgolf Parkban  zajlik 20 x 40 m-es füves pályákon, melyek vonalakkal határoltak, kézilabdakapukkal felszereltek . Csapatonként min. 4 mérkőzés garantált! A Csapatokat 5 fős csoportokba sorsoljuk!

*    Cipők:terem illetve műfüves  cipők

*    Labda: 5-ös méretű normál foci labda

*    Játékrendszer:5+1. A mérkőzés megkezdéséhez egy csapatból min. 4 játékos (melyből egy kapus) szükséges. Ha egy csapat létszáma 4 fő alá csökken a mérkőzést be kell szüntetni és a vétlen csapat számára kell jóváírni!

 

Ha egy csapat bármilyen oknál fogva kizárásra sorsára jut, vagy visszalépni kényszerül, annak eredményét az összes korábbi eredménnyel együtt (3 ponttal és 5-0-s gólkülönbséggel) az ellenfelek javára írjuk jóvá!

Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet. 

 

Az oldalról való játékba hozást a vonalról vagy a vonalon kívülről kell lábbal elvégezni. Az ellenfélnek 3 métert szabadon kell hagyni! Abban az esetben viszont, ha az ellenfél bármely játékosa szándékosan akadályozza a gyors végrehajtást, a játékvezető sárga lappal figyelmeztethet!

Becsúszó szerelés nem engedélyezett, ebben az esetben szabadrúgás jár.

Az alapvonalat elhagyott labdát csak a kapus hozhatja játékba. A  labda játékba hozatala kézzel történik. A  labda akkor kerül szabályosan játékba, ha a büntetőterületet elhagyja. A kapus minden esetben átdobhatja a labdát a felezővonalon, viszont gólt nem dobhat, csak rúghat. Ha a kapusról az alapvonalon túlra kerül a labda, a mérkőzés szöglettel folytatódik.

Hazaadás a nagypályás szabályoknak megfelelően történik.

Játékos cserék a felezővonal melletti területen, a cserezónában történnek.

A játékvezetők sárga, illetve piros lapokat alkalmaznak. A kiállítás időtartama 2 perc, vagy végleges. A véglegesen kiállított játékos helyett 5 perc elteltével egy másik játékos játszhat tovább.

A végleg kiállított játékos automatikusan nem játszhat a soron következő mérkőzésen, de a versenybizottság az eset súlyosságától függően hosszabb, esetleg végleges eltiltást is kiszabhat.

A  büntető rúgás a kaputól 7 méterre történik. Szabadrúgás elvégzésénél - a labdás játékos kérésére - az ellenfél bármely játékosa 5 m-re állhat. Abban az esetben viszont, ha az ellenfél bármely játékosa szándékosan akadályozza a gyors végrehajtást, a játékvezető sárga lappal figyelmeztethet.

Ha a kapus a büntetőterületen kívül szándékosan kézzel ér a labdához, 2 perces kiállítást von maga után. Ha mezőnyjátékos kézzel hárít a büntetőterületen belül, 2 perces kiállítást von maga után. Nem szándékos kezezés nem von maga után büntetést!

 

*    Helyezések eldöntése:

 

Győzelem 3 pont, döntetlen 1 pont, vereség 0 pont

Pontegyenlőség esetén – több Csapat azonos pontszáma esetén is - az egymás elleni eredmények döntenek.

Három vagy több Csapat azonos pontszáma esetén – minitabella alapján – csak a három ( vagy több ) Csapat egymás elleni eredménye a mérvadó. Ha minden egyezik akkor az abszolút gólkülönbség rangsorol.

Amennyiben a torna során „ki-ki mérkőzésre” kerül sor döntetlen esetén 3-3 büntető rúgás dönti el a találkozó végkimenetelét. Ha a 3 rúgás után nincs döntés, akkor már azoknak kell rúgnia, akik még nem lőttek büntetőt!

 

*    A pest megyei Erste Kupa selejtezőre max 20. csapat nevezését tudjuk fogadni. 

*    Óvás: az adott mérkőzést követő 5 percen belül lehet leadni írásban 5000 Ft egyidejű befizetése mellett. A versenybizottság ( rendező + 2 játékvezető) döntése ellen további fellebbezésnek helye nincs. Az óvási díjat akkor sem kapja vissza a csapat, ha az óvásnak a versenybizottság helyt adott.

 

 

*    Halasztás: halasztás, mérkőzéscsere nem lehetséges!

 

Figyelem! Mérkőzés előtt, alatt és után a szervezőket, a játékvezetőt, ellenfelének játékosát, vezetőit tettlegesen – vagy szóval - bántalmazó, önmagáról megfeledkező, botrányt okozó labdarúgót és csapatát a versenybizottság azonnal kizárja a további küzdelmekből.

 

 

 

Az eseményhez még nem írtak üzenetet.