CoWorking Championship

calendar 2014-06-25 17:00
Helyszín:

GoldCenter

1117 Budapest Budafoki út 113

Induljon az első magyar coworking foci bajnokság!

 

Megmozdult a hazai startupvilág az utóbbi időben, és szeretnénk továbbra is mozgásban tartani, igaz, kicsit másként. :) A budapesti közösségi irodákat hívjuk meg egy bajnokságra, melynek célja a játék, szórakozás és szórakoztatás, és természetesen a közösségépítés.

 

Hogy könnyen tervezhető legyen a bajnokság, annyi fordulót rendezünk, ahány iroda jelentkezik. Minden forduló egy iroda neve alatt fog futni, mely PR szempontból egy nagyon jól kommunikálható történet, illetve pikáns is, hiszen egy iroda fordulóját megnyerni nem rossz PR, a sajátot pedig kötelesség! Minden iroda a saját fordulójában bármilyen reklámanyag ot megjelenítheta pálya mellett, így a mérkőzésekről készült képek során ezek jól láthatóak lesznek.

 

A mérkőzéseket szerdánként, délután 7 és 9 között bonyolítjuk le a GoldCenterben. Az első forduló időpontja június 25-e. 3 fő játszhat egyszerre egy csapatban a pályán, de természetesen cserét is lehet hozni. Lehetőség van arra is, hogy egy iroda minden fordulóban más csapattal álljon ki, nem kell előre nevezni a játékosokat. Egy fordulóban minden csapat játszik mindenkivel, de csak egyszer, így visszavágóra csak a következő fordulóban van lehetőség.

 

Mivel az esemény legfőbb célja a közösség építés, így minden forduló után meghívjuk az összes játékost egy sörre, :) Szeretnénk ha a bajnokság sok örömet, élményt, beszélgetést, új barátságokat, üzleti kapcsolatokat szerezne a jelentkező csapatoknak, és hagyomány teremtő lenne.

 

Nevezési díj: 19.990Ft /CoWorking iroda

Az eseményhez még nem írtak üzenetet.