BALATON TOUR 2014 Országos Labdarúgó Torna

calendar 2014-06-21 08:00
Helyszín:

Balatonszárszó

8624 Szóládi utca

2014-ben is BALATON TOUR, ezúttal három helyszínen: Balatonszárszón, Balatonfüreden és Siófokon. A tavalyihoz hasonló sikerrel, új főtámogatóval és még több Csapattal! Várunk Benneteket!

Időpont: 2014. június 21. szombat
Helyszíne: Balatonszárszói Sportpálya, 8624 Szóládi utca

Négy db kiváló minőségű füves pályán. A pályák mérete: 20x40 méter, vonalakkal határolt, kézilabda kapuval felszerelt.

 

A helyszínen választékban gazdag büfé áll a rendelkezésünkre, a szárszói szabad strand pedig - a Balaton egyik legszebb strandja – ingyenesen látogatható!

 


Nevezési Feltételek:
- Férficsapatok: 15.000.- Ft /csapat. (az első 48 nevezést tudjuk fogadni)

- Egy csapatban max.12 fő nevezése lehetséges.
- Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet.

- Három mérkőzés garantált

 

Díjazás:
I.hely:
Sportfelszerelés a TopFootball jóvoltából +  Kupa + Egyedi Érem + Oklevél + Brazuca Labda + tálca sör   

II.hely: Kupa + Egyedi Érem + Oklevél + Brazuca labda
III.helyezet: Kupa + Egyedi Érem + Oklevél + Brazuca labda

IV. helyezett: Kupa + Oklevél  + Brazuca labda

Különdíjazásban részesül a mezőny legjobb játékosa, a legjobb kapus, a legtehetségesebb játékos, a legrutinosabb játékos, a döntő játékosa és a gólkirály.

 

Lebonyolítás:

A benevezett Csapatokat 4 fős és 5 fős csoportokba sorsoljuk, ahol körmérkőzéses rendszerben döntik el a továbbjutó helyezések sorsát.

 

·        Továbbjutás: csoportonként az első 3 helyezett kerül a rájátszásba.

·        Helyezések eldöntése:

Győzelem: 3 pont, döntetlen: 1 pont, vereség: 0 pont

 

Pontegyenlőség esetén – több Csapat azonos pontszáma esetén is - az egymás elleni eredmények döntenek. Három vagy több Csapat azonos pontszáma esetén – mini tabella alapján – csak a három ( vagy több ) Csapat egymás elleni eredménye a mérvadó. Ha minden egyezik, akkor az abszolút gólkülönbség rangsorol. Amennyiben a torna során „ki-ki mérkőzésre” kerül sor döntetlen esetén 3-3 büntető rúgás dönti el a találkozó végkimenetelét. Ha a 3 rúgás után nincs döntés, akkor már azoknak kell rúgnia, akik még nem lőttek büntetőt!

 

Nevezési határidő:  2014. június 18. szerda 18.00.

(vagy a max. csapatlétszám eléréséig – nevezni e-mail-es jelentkezés – info@kaminokupa.hu – után tudtok )

 

Játékszabályok:

Játékidő 2*12 perc

A játéktér: 4 db kézilabda pálya méretű, füves pálya, 3x2-es kapukkal.

Cipők: terem (IC)-, és műfüves (TF) cipők. Semmilyen stoplis cipő nem megengedett.

Labda: 4-es és 5-ös méretű, normál foci labda, amelyet a csapatok hozzanak magukkal. Mindig a sorsolásnál elöl álló Csapatnak kell biztosítania a labdát.

Játékrendszer: 5+1. A mérkőzés megkezdéséhez egy csapatból min. 5 játékos (melyből egy kapus) szükséges. 

Ha egy csapat létszáma 4 fő alá csökken: a mérkőzést be kell szüntetni és a vétlen csapat számára kell jóváírni! Ha egy csapat ( sérülés vagy bármi más okból ) nem tud kiállni az utolsó csoportmérkőzésére annak eredményét az összes korábbi eredménnyel együtt ( 3 ponttal és 5-0-s gólkülönbséggel ) az ellenfelek javára írjuk jóvá!

Egy játékos csak egy csapatban játszhat!

Az oldalról való játékba hozást a vonalról vagy a vonalon kívülről kell lábbal elvégezni. Az ellenfélnek 3 métert szabadon kell hagyni!

Becsúszó szerelés nem engedélyezett, ebben az esetben közvetlen szabadrúgás jár.

Az alapvonalat elhagyott labdát csak a kapus hozhatja játékba. A  labda játékba hozatala kézzel történik.

A  labda akkor kerül szabályosan játékba, ha a büntetőterületet elhagyja.

A kapus minden esetben átdobhatja a labdát a felezővonalon, viszont gólt nem dobhat, csak rúghat.

Ha a kapusról az alapvonalon túlra kerül a labda, a mérkőzés szöglettel folytatódik.

Hazaadás a nagypályás szabályoknak megfelelően történik.

Játékos cserék a felezővonal melletti területen, a cserezónában történnek.

A játékvezetők sárga, illetve piros lapokat alkalmaznak. A kiállítás időtartama 2 perc, vagy végleges. A véglegesen kiállított játékos helyett 5 perc elteltével egy másik játékos játszhat tovább.

A végleg kiállított játékos automatikusan nem játszhat a soron következő mérkőzésen, de a versenybizottság az eset súlyosságától függően hosszabb, esetleg végleges eltiltást is kiszabhat.

A  büntető rúgás a kaputól 7 méterre történik.

Szabadrúgás elvégzésénél - a labdás játékos kérésére - az ellenfél bármely játékosa 5 m-re állhat. Abban az esetben viszont, ha az ellenfél bármely játékosa szándékosan akadályozza a gyors végrehajtást, a játékvezető sárga lappal figyelmeztethet.

Ha a kapus a büntetőterületen kívül szándékosan kézzel ér a labdához, 2 perces kiállítást von maga után. Ha mezőnyjátékos kézzel hárít a büntetőterületen belül, 2 perces kiállítást von maga után. Nem szándékos kezezés nem von maga után büntetést!

Egyenes kieséses rendszerű kupatalálkozón döntetlen esetén 3-3 büntető rúgás dönti el a találkozó végkimenetelét. Ha a 3 rúgás után nincs döntés, akkor már azoknak kell rúgnia, akik még nem lőttek hetest.

Óvást az adott mérkőzést követő 5 percen belül lehet leadni írásban 5000 Ft egyidejű befizetése mellett. A versenybizottság (2 rendező + játékvezető) döntése ellen további fellebbezésnek helye nincs. Az óvási díjat akkor sem kapja vissza a csapat, ha az óvásnak a versenybizottság helyt adott.

A tornán csak a nevezési lapon előre, az első mérkőzések előtt „beírt” játékosok szerepelhetnek, utólag játékost beírni nem lehet! A rendezvényen a kaminokupáról Fegyelmi vétség miatt eltiltott játékos nem szerepelhet!

 

Mérkőzés előtt, alatt és után a játékvezetőt, ellenfelének játékosát, vezetőit tettlegesen bántalmazó, önmagáról megfeledkező, botrányt okozó labdarúgót és csapatát a versenybizottság azonnal kizárja a további küzdelmekből.

 

A csapatokra az első csoport mérkőzésre való megjelenéskor 5 perc várakozási idő van. A további mérkőzéseknél várakozási idő nincs.

Az eseményhez még nem írtak üzenetet.