Hírek

Hírek, aktualitások, mérkőzés beszámolók a Grundfocin
2012-08-08 - Hírek

Kelet – Nyugat non-stop kispályás labdarúgó-kupa

dén második alkalommal kerül megrendezésre Telkiben a FociFesztivál, melynek keretein belül a keleti és nyugati országrész labdarúgói is összemérik tudásukat. A Kelet-Nyugat Kupa szeptember elsején reggel 9 órától 19 óráig tart. Nagy szeretettel várjuk azon 16 és 35 év közötti futballozni vágyókat, akik a jó hangulatú mérkőzések mellett számos más program közül is válogathatnak.

Megtekinthetik a nagy hagyományokkal rendelkező színészek-újságírók rangadót (SZÚR), pályára lép a magyar öregfiúk válogatott, de lesz a teljesség igénye nélkül futsal bemutató, strandfoci, szektorlabda, csócsó-sátor. A hölgyek számára lesznek fodrászbemutatók és szépségápolási tanácsadás.

A Kelet- Nyugat non-stop kispályás labdarúgó-kupa az idei FociFesztiválon fog debütálni és szeretnénk, ha az elkövetkezendő évek során a magyar szabaidősportélet szerves részévé válna. Ebben a http://www.grundfoci.hu/ lesz segítségünkre, hiszen futball közösségi médiája lehetővé teszi számunkra, hogy a FociFesztivál után is folytatódjék a versengés az országrészek között.

 

Kelet vagy Nyugat?

Te mit gondolsz?

Itt az idő!

Bizonyíts!

 

Vállalkozó szellemű csapatok jelentkezését várjuk, akik szívesen képviselnék a keleti vagy nyugati oldalt a megmérettetésen.

 

A tornára a nevezés INGYENES!

 

A játékosoknak csupán a fesztiválra való belépéshez szükséges karszalagot kell felmutatniuk. A nevezett cspatok közül a legjobbakat kupával, érmekkel és értékes sportszerekkel díjazzuk.

 

További információk: www.focifesztival.hu/kelet-nyugat-kupa

 

Érdeklődni a torna szervezőinél lehet:

            Joó Attila (tel.: +36-70-469-9954 e-mail: attila.joo90@gmail.com)

            Kutasi Zsolt (tel.: +36-70-940-9041 email: zsolt.kutasi@gmail.com)

Hozzászólások